• In English
  • Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

    1. Закон України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
    2. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 року № 1164 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
    3. Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 04.08.2020 № 1788 «Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення»
    4. Постанова Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 року № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану»
    5. Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 07.06.2022 № 969 «Про затвердження Переліку підстав для здійснення позапланових заходів державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення на період воєнного стану»
    6. Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення

    Додаток 1

    Додаток 2

    Додаток 3

    Додаток 4

    Додаток 5

    Додаток 6

    Додаток 7

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій