• In English
  • ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ НАВЧАННЯ АУДИТОРІВ З ПРОЦЕДУР
    , опубліковано 05 Квітня 2019 року о 10:10

    Проектом Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» було організовано та проведено                    1 квітня 2019 року пілотний аудит м’ясопереробного підприємства                               ТОВ «Альфа Фуд» на відповідність вимогам законодавства до впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР за участі інспекторів Держпродспоживслужби Київської області та центрального апарату.

    В ході заходу інспекторами було проаналізовано додержання оператором ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

    2 квітня 2019 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області було проведено обговорення виявлених під час аудиту підприємства невідповідностей.

    Представником від проекту виступав експерт з НАССР та простежуваності Юрій Оглашенний.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій