Перейти до основної сторінки
На базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 18 квітня 2019 року відбувся семінар-навчання щодо порядку відбору зразків харчових продуктів для проведення лабораторних досліджень при здійсненні державного нагляду (контролю).
В семінарі брали участь представники відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районних та міських управлінь.
Начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Лисенко Сергій Петрович, завідувач бактеріологічним відділом та діагностики туберкульозу Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві Давнюк Лариса Іванівна, та головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Провізіон Галина Анатоліївна донесли до учасників актуальну інформацію щодо:
Попередня
Наступна