Перейти до основної сторінки
З метою підвищення професійного рівня та обізнаності державних інспекторів, 30 липня 2019 року, в залі засідань Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, відбувся семінар – навчання з наступних тем:
Семінар відбувся за участі керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, державних інспекторів відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства і безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних (міжрайонного, міського) управлінь Головного управління.
Так, доповідачами було детально роз’яснено вимоги щодо регламенту дій у випадках ускладнення санітарно – епідемічної ситуації, пов’язаних зі спалахами інфекційних захворювань на гострі кишкові інфекції, харчові отруєння та вжиття у зв’язку з цим відповідних заходів реагування; порядку відбору зразків та проведення лабораторних досліджень (випробувань) для цілей державного контролю, а також про державне регулювання у сфері органічного виробництва.
Особливу увагу було приділено питанню маркування органічної продукції, вимогам до сертифікації продукції органічного виробництва та її обігу, а також щодо відповідальності за порушення законодавства в даній сфері.
Попередня
Наступна