• In English
  • УВАГА! СУБ’ЄКТАМ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНОСТІ В ГАЛУЗІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ!
    , опубліковано 02 Серпня 2019 року о 08:08

    01.08.2019 р. від центру оперативного реагування Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради до Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі – Управління) надійшло повідомлення про виявлення медичних ветеринарних препаратів (антибіотики, вакцини тощо), які знаходяться біля та в контейнері для побутових відходів в районі житлового будинку на одній з вулиць міста Білої Церкви.

    Спеціалісти Управління та Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини в межах наданих повноважень, безпосередньо з виїздом на місце провели обстеження та збір інформації. Всі виявлені медичні ветеринарні препарати були доставлені до Білоцерківської міської державної лабораторії Держпродспоживслужби, працівники якої здійснили знешкодження медичних ветеринарних препаратів.

    Вкотре, Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області наголошує на необхідності дотримання суб’єктами господарювання, які займаються господарською діяльності в галузі ветеринарної медицини, вимог Законів України «Про ветеринарну медицину», «Про затвердження Правил транспортування та зберігання ветеринарних препаратів, субстанцій, готових кормів, кормових добавок та засобів ветеринарної медицини у ветеринарних аптеках, їх структурних підрозділах, на базах, складах тощо» під час утилізації та знищення неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих ветеринарних лікарських засобів, у тому числі тих, термін придатності яких закінчився.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій