Перейти до основної сторінки
25-27 жовтня 2016 року, в рамках Швейцарсько – Українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництвата збуту молочних продуктів в Україні» відбувся перший практичний семінар щодо основних принципів оцінки ризиків, аналізу ланцюга доданої вартості, економічного аналізу у сфері здоров’я людини і тварин та безпечності харчових продуктів.
Семінар відвідали 20 учасників: спеціалісти ветеринарної медицини, лікарі епідеміологи, лабораторні фахівці), в тому числі і спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.
Експерти проекту Вікторія Лець та Марко Де Нарді представили основні принципи оцінки ризику і способи її проведення. Після теоретичної частини учасники практично відпрацювали отримані знання
Попередня
Наступна