• In English
  • ПОЗДОРОВЛЕННЯ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ
    , опубліковано 08 Березня 2014 року о 00:00

      Дорогі жінки! Прийміть найщиріші сердечні привітання з нагоди чудового свята – Весни, Краси та Любові – 8 Березня!

       Важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити наше життя без чарівної краси, яскравих посмішок, дбайливих рук і люблячих жіночих сердець! Своєю мудрістю Ви обминаєте життєві негаразди, терплячістю – зберігаєте мир і спокій вдома і на роботі, любов’ю до людей і праці будуєте наше майбутнє.     

       Ми, чоловіки, дякуємо за Ваші розум і красу, терпіння і мудрість, за те, що ви завжди поряд з нами і розділяєте порівну не тільки хвилини радості, а й смутку. Ми пишаємося духовною силою, вродою, талановитою вдачею, якими щедро наділила Вас природа і не втомлюємося захоплюватись умінням прощати, любити і чекати, а тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому як багато заборгували перед Вами за ваше терпіння, працю і турботу!               

       Тож нехай цей день, любі жінки, увійде у Вашу оселю з ніжним і прозорим ароматом перших квітів, з чистим подихом весняного повітря, з першими теплими і лагідними сонячними променями. Бажаємо, щоб те тепло, яке Ви так щедро даруєте всім оточуючим повернулося до Вас сторицею і зігріло у ці перші несміливі весняні дні! Щасливої Вам жіночої долі, міцного і надійного чоловічого крила і багато квітів – ніжних та духмяних! Нехай негаразди оминають Вас і ніщо не затьмарює вашої доброї посмішки!      

    З повагою,

    Начальник головного управління

    ветеринарної медицини в Київській області                                       А.О. Жук

    Call Now Button
    Будь в курсі подій