• In English
  • ВДОСКОНАЛЮЄМО СИСТЕМУ КОНТРОЛЮ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНИ
    , опубліковано 17 Жовтня 2014 року о 00:00

    17 жовтня 2014 року на базі Головного Управління ветеринарної медицини в Київській області (м. Вишневе вул. Балукова 22)відбувся вступний семінар згідно Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів  в України».  В семінарі взяли участь Керівник проекту Тоні Віл, експерт з європейського законодавства Яна Добідовська та державні інспектори ветеринарної медицини Київської області.

    Проект направлений на сприяння виробництву безпечних харчових продуктів в Україні, підвищення впевненості українських споживачів у безпечності української продукції та покращення можливостей для експорту вітчизняної продукції на європейські та світові ринки.Головною метою діяльності проекту є допомога українським державним органам у вдосконаленні системи безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу», шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю  у відповідність до регулярної та адміністративної політики  і практик ЄС.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій