• In English
  • ПОЗДОРОВЛЕННЯ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ
    , опубліковано 08 Травня 2015 року о 00:00

    Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але особливо сьогодні в складний час коли Україна бореться за свою цілісність територій за єдність всіх своїх громадян незалежно від мови та національної приналежності, величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
    У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн.
    Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.
    Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
    Вітаю Вас шановні колеги та співвітчизники з Днем Перемоги, бажаю Миру, міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого життя, а також щоб пам’ять про страждання що принесли війни минулого не допустили війни в майбутньому.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій