• In English
  • З 3 ПО 6 ЧЕРВНЯ 2015 РОКУ XXVII МІЖНАРОДНА АГРОПРОМИСЛОВА ВИСТАВКА “АГРО – 2015”
    , опубліковано 22 Травня 2015 року о 00:00

    У Національному комплексі “Експоцентр України” з 3 по 6 червня 2015 року відбудеться XXVII Міжнародна агропромислова виставка “Агро – 2015”.
    Виставка «Агро» є найбільшою в Україні за своїм масштабом, обсягом учасників і відвідувачів. Щорічно захід відвідують близько 45 тисяч осіб, четверта частина з яких є провідними фахівцями аграрної галузі. Виставка дає змогу ознайомитися з досягненнями, інноваціями і успіхами у  основних сферах агропромислової галузі.
    Свою діяльність Держветфітослужба України представить на виставковому стенді: “Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України”, який буде розміщуватися у павільйоні №1 та 4.
    Також у павільйоні № 4 висвітлюватимуть свою діяльність провідні державні науково-дослідні установи ветеринарної медицини (ДНДІЛДВСЕ, ДНДКІБШМ, ДНДКІВПКД), державні біологічні фабрики (Херсонська, Сумська, Харківська) та інші підприємства, які займаються виробництвом та реалізацією ветеринарних препаратів, кормів і кормових добавок, лабораторного, ветеринарного обладнання тощо (серед яких провідні: “Укрзооветпромпостач”, “”Бровафарма”, “Укрветпромпостач”, НВП «Біо-Тест-Лабораторія», “Євровет”).  Всього близько 33 учасників.
    За традицією на виставці буде представлено велику рогату худобу, свиней, овець, коней,  хутрових тварин, птицю та ін.
    Територіальним органам Держветфітослужби України  взято під особливий контроль підготовку тварин до виставки.
    Головні управління ветеринарної медицини в Київській області та в м. Києві забезпечать: обстеження та дезінфекцію території, приміщень та загонів Національного комплексу “Експоцентр України”, ветеринарне обслуговування при прийомі, експозиції та відправці тварин, чергування спеціалістів ветеринарної медицини під час проведення виставки та здійснення державного контролю та нагляду за дотриманням ветеринарно-санітарних заходів, надходженні, розміщенні, реалізації об’єктів ветеринарно-санітарного контролю та нагляду.
    Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи буде здійснювати заходи з проведення ветеринарно-санітарної експертизи продуктів тваринного та рослинного походження, що будуть реалізовуватись на виставці.
    У програмі виставки передбачено проведення робочих семінарів з учасниками та відвідувачами Виставки.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій