• In English
  • ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З НІМЕЦЬКИМИ ЕКСПЕРТАМИ.
    , опубліковано 27 Серпня 2015 року о 00:00

    27.08.2015 року, в рамках проекту «Німецько-український Агрополітичний Діалог», в Головному управлінні ветеринарної медицини в Київській області відбулася зустріч з керівником проекту Фолькером Зассе та президентом вищої школи ветеринарної медицини м. Ганновер (Німеччина) паном професором Грайфом Герхардом в супроводі довгострокового експерта Марії Ярошко.

    Проект «Німецько-український Агрополітичний Діалог» підтримує Україну у справі реформування аграрного законодавства та аграрної політики з урахуванням міжнародного досвіду Німеччини та інших країн, а також міжнародних організацій (ЄС, СОТ), відповідно до принципів ринкової економіки та структурної політики. Проект підтримується Федеральним міністерством продовольства та сільського господарства ФРН в межах програми двостороннього співробітництва та реалізується у співпраці з уповноваженою компанією ТОВ ГФА Консалтинг груп та виконавцем проекту – компанією ТОВ ІАК АГРАР КОНСАЛТИНГ та Лейнбіц-Інститутом аграрного розвитку в країнах перехідної економіки (ІАМО). З українського боку відповідальним за виконання проекту є Інститут економічних досліджень і політичних консультацій (ІЕR).

    Під час зустрічі відбувся обмін інформацією щодо принципів організації системи державного ветеринарно-санітарного контролю в Україні та Німеччині на регіональних рівнях.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій