• In English
  • ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ ПРИ КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ № 5 ВІД 07.10.2015
    , опубліковано 12 Жовтня 2015 року о 00:00

    07.10.2015 проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Київській обласній державній адміністрації на тему «Про ліквідацію спалахів АЧС в Київській області».В засіданні окрім членів Державної надзвичайної протиепізоотичної  комісії прийняли участь спеціалісти Головного управління ветеринарної медицини в області, голови державних надзвичайних протиепізоотичних комісій при Баришівській, Броварській РДА та начальники управлінь ветеринарної в зазначених районах.
    На засіданні комісії були розглянуті наступні питання:
    • Про виконання заходів з ліквідації африканської чуми свиней на території с. Семенівка, с. Леляки, Баришівського району.
    • Про проведення заходів в ПАТ АК «Калита» Броварського району.
    • Про перевірки свиногосподарств, мисливських господарств та суб’єктів господарювання, що займаються забоєм, зберіганням та переробкою продукції тваринного походження
    • Про стан проведення депопуляції диких кабанів в мисливських господарствах області
    • Про проведення депопуляції диких кабанів на території природно-заповідного фонду області

    За результатами засідання Державною надзвичайною протиепізоотичною комісєю при Київській обласній державній адміністрації прийняті необхідні рішення та  визначено завдання відповідним службам області, що спрямовані на профілактику та недопущення розповсюдження збудника африканської чуми свиней з неблагополучних пунктів області.

    З повним текстом Протоколу засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної  комісії при Київській обласній державній адміністрації можна ознайомитися в розділі «Державна надзвичайна протиепізоотична  комісія»

    Call Now Button
    Будь в курсі подій