• In English
  • КОНКУРСНА КОМІСІЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ:
    , опубліковано 04 Грудня 2015 року о 00:00

    Заступника начальника Головного управління ветеринарної медицини в Київській області – начальника управління державного контролю – заступника головного державного інспектора ветеринарної медицини Київської області.
    Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за спеціальністю «ветеринарна медицина» за освітньо-кваліфікайційним рівнем спеціаліста (магістр) , стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах економіки не менше 4 років.
    Для участі у конкурсі до конкурсної комісії подаються такі документи:
    1) заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
    2) заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);
    3) дві фотокартки розміром 4 х 5 см;
    4) копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені у встановленому законодавством порядку;
    5) відомості про майно, доходи, витрати, зобов’язання фінансового характеру, в тому числі за кордоном, наявність у себе та близьких осіб корпоративних прав за 2014 рік за формою згідно з додатком до Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції”;
    6) копія паспорта, засвідчена у встановленому законодавством порядку;
    7) копія військового квитка (для військовозобов’язаних);

    Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: 01001, м. Київ, ву. Б. Грінченка, 1, тел. 044-278-48-85.
    У разі визнання кандидата переможцем конкурсу, він протягом трьох днів надає письмову згоду на проведення спеціальної перевірки та медичну довідку про стан здоров’я за формою 133/о, затвердженою МОЗ.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій