• In English
  • НАДАЄМО ЯКІСНІ ПОСЛУГИ ПО ДЕЗІНФЕКЦІЇ, ДЕЗІНСЕКЦІЇ, ДЕРАТИЗАЦІЇ
    , опубліковано 08 Квітня 2016 року о 00:00

    Київська обласна державна лікарня ветеринарної медицини пропонує комплекс заходів по проведенню дезінфекції (знищення патогенних мікроорганізмів), дератизації (знищення гризунів), дезінсекції (знищення комах). Гарантує якісне виконання робіт, застосовує сучасну техніку та ефективні і дозволені в Україні дезінфекційні, дератизаційні, дезінсекційні препарати та засоби. Також проводимо роботи по створенню багаторівневого біологічного захисту від шкідників підприємств, що займаються виробництвом, зберіганням та реалізацією харчових продуктів, комбікормів, а також тваринницьких господарств та інших обєктів.

    Окремим напрямком роботи Державної лікарні є надання послуг з дистанційного контролю стану тварин (дистанційне введення лікувальних, анестезуючих засобів для відлову, переміщення. перевезення іінших маніпуляцій з тваринами)з застосуванням найсучаснішого обладнання та лікарських засобів.

    Ми гарантуємо якісне виконання робіт та наданих послуг.

    Тарифікація послуг здійснюються згідно з наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.02.2013 № 96», для ознайомлення  (http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z0380-13 ).

    Наші контакти (044)406-38-59; 0679870016

    Call Now Button
    Будь в курсі подій