• In English
  • ВІДБУЛАСЬ МІЖНАРОДНА АГРОПРОМИСЛОВА ВИСТАВКА «АГРО-2016».
    , опубліковано 13 Червня 2016 року о 00:00

    З 8 по 11 червня 2016 року на території Національного комплексу «Експоцентр України» (Україна, Київ, проспект Академіка Глушкова, 1) відбулась XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016». Організатор – Міністерство аграрної політики та продовольства України.
    Виставка «Агро-2016» – це найбільша агропромислова виставка на теренах нашої держави, що виступає платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України. Більше 25 тис. кв. м. експозиційної площі було відведено під демонстрацію кращих виробів і технологій сотень вітчизняних та іноземних компаній-учасників в тому числі провідні виробники продовольчої продукції , представники тваринницьких і птахо господарств, а також провідні компанії по виробництву ветеринарних препаратів, кормових добавок, комбікормів.
    На протязі всієї виставки контроль за епізоотичним благополуччя тварин їх здоров’ям та ветеринарне обслуговування здійснювали спеціалісти ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та підпорядкованих установ ветеринарної медицини.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій