• In English
  • ВИВЧАЄМО НОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО!
    , опубліковано 14 Червня 2016 року о 00:00

    8-9 червня 2016 року, на базі Держпродспоживслужби (вул. Б. Грінченка, 1, м. Київ), в рамках проекту Твіннінг № ЕNPI/2013/326-044 «Допомога у застосуванні СФС (санітарних і фітосанітарних) заходів у рамках Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом» відбувся тренінг на тему «Імплементація вимог законодавства ЄС, яким регулюються побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною».
    В тренінгу прийняли участь фахівці територіальних управлінь Держпродспоживслужби, в т. ч Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.
    У продовж двох днів учасники тренінгу ознайомилися з вимогами основних регламентів ЄС (регламент ЄК №1069/2009 та виконавчий регламент ЄС №142/2011), що регулюють поводження з побічними продуктами тваринного походження, які утворюються під час: забою тварин для споживання людиною, виробництва продуктів тваринного походження, утилізації мертвих тварин, заходів боротьби з захворюваннями.
    Також, експерти проекту Жілвінас Ілевічіус і Антанас Баужа (Державна продовольчо-ветеринарна служба Литовської Республіки) проінформували учасників тренінгу стосовно литовського досвіду імплементації вимог ЄС щодо побічних продуктів тваринного походження.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій