• In English
  • ВІДБУВСЬ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД В М. БІЛА ЦЕРКВА
    , опубліковано 28 Липня 2016 року о 00:00

    23 липня 2016 року в м. Біла Церква за ініціативи Управління Держпродспоживслужби у місті Білій Церкві,  при сприянні Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини, Управління житлово-комунального господарства міста Біла Церква та за участю громадських організацій і волонтерів було проведено благодійний захід по підтримці притулку для відловлених безпритульних тварин та проведення просвітницької роботи серед населення міста по сказу м’ясоїдних і африканській чумі свиней. В рамках благодійного заходу проводились безкоштовна вакцинація тварин проти сказу та інформативні презентації, а також надано можливість  бажаючим взяти додому безпритульну тварину щеплену проти сказу та ідентифіковану.
    На даному заході були представлені автомобілі, які задіяні у відлові та перевезенні тварин.  Наглядно було продемонстровано засоби та міорелаксанти, які застосовуються для відлову, стерилізації та дезінфекції.
    Результатом проведеної роботи стало залучення небайдужих мешканців міста Біла Церква, громадських організацій та волонтерів для вирішення проблем безпритульних тварин, а головне це роз’яснювальна робота по проблемі  безпритульних тварин та недопущення збільшення їх кількості та інформування населення щодо небезпеки сказу та африканської чуми свиней.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій