• In English
  • УВАГА! ХАРЧОВЕ ОТРУЄННЯ В М. ВИШГОРОД.
    , опубліковано 15 Серпня 2016 року о 00:00

    У м. Вишгород, Київської області в закладах громадського харчування, що належать ТОВ  « Корона Респект», а саме «Вермонд Паб» м. Вишгород, вул. Набережна,16  та  «Панський хутір» масив Дідовиця, вул. Квіткова,1., отруїлося 36 людей, з них 1 дитина віком 10 років.
    Постраждалі госпіталізовані у інфекційне відділення Вишгородської центральної районної лікарні, з підозрою на харчове отруєння.
    На даний час інспекторами Управління Держпродспоживслужби у Вишгородському районі та працівниками Вишгородського районного відділу лабораторних досліджень проводиться епідеміологічне розслідування.
    В  ході   розслідування  проведено санітарно-епідеміологічне обстеження закладів  харчування, відібрано зразки залишків харчових продуктів, змиви з виробничих поверхонь та обладнання, проби питної води на патологічну флору.  Під час  обстеження  обох закладів  виявлено ряд суттєвих порушень санітарного законодавства. В.о. начальника управління Держпродспоживслужби у Вишгородському районі винесено два  розпорядження про тимчасове припинення обігу харчових продуктів та діяльність пов’язану з наданням послуг з громадського харчування у вищезазначених закладах.  Направлено  заяву до Вишгородського  районного відділу поліції ГУ  НП у Київській області про порушення кримінального провадження по факту отруєння людей, зареєстровано позовну заяву до адміністративного суду з проханням  тимчасової заборони роботи вищезазначених закладів громадського харчування.
    За результати лабораторних досліджень встановлено, що  в зразках залишків їжі та змивах  виявлено – патогенний мікроорганізм salmonella enteritidis.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій