Перейти до основної сторінки
У період з 17 по 18 листопада 2016 року в м. Києві, в рамках спільного швейцарсько-українського проекту, відбулася перша міжнародна річна конференція на тему: «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні».
В роботі конференції прийняли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центрального апарату Держпродспоживслужби та її обласних управлінь, науково-дослідних та навчальних установ, молочного бізнесу (виробники та переробники), громадських організацій, міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги.
Відкриваючи роботу конференції Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа наголосив, що діяльність Проекту достатньо комплексно охоплює ті виклики та проблеми, які стоять перед молочним ринком України, починаючи від нормативного регулювання і закінчуючи тренінгами та організацією роботи між виробниками молока і переробними підприємствами. «Сподіваюся, що наша співпраця призведе до спільного розуміння, бачення і організації цього ринку, щоб ми і ментально, і нормативно, і на рівні матеріально-технічного забезпечення виходили на рівень розвинутих країн, а Держпродспоживслужба робитиме для цього все від нас залежне», – наголосив Володимир Лапа/
На сесіях конференції були розглянути питання щодо:
Довідково: Швейцарсько-український проект «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» фінансується Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO), бенефіціаром є Держпродспоживслужба, виконавцем – компанія SAFOSO.
Попередня
Наступна