• In English
  • СПАЛАХИ АФРИКАНСЬКОЇ ЧУМИ СВИНЕЙ В УКРАЇНІ. ЯК ЗБЕРЕГТИ УКРАЇНСЬКЕ ТВАРИННИЦТВО?
    , опубліковано 24 Листопада 2016 року о 00:00

    24 листопада 2016 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбувся круглий стіл на тему: «Спалахи африканської чуми свиней в Україні. Як зберегти українське тваринництво?».

    Ініціатором проведення заходу виступила Асоціація тваринників України, за участі представників Держпродспоживслужби, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Інституту ветеринарної медицини НААН України, провідних вітчизняних та іноземних експертів, керівників українських тваринницьких господарств, представників посольств та ЗМІ.

    За підсумками обговорення теми була ухвалена резолюція – звернення до Кабінету Міністрів України, РНБО, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Держпродспоживслужби щодо необхідності терміново розпочати роботу з розробки державної цільової комплексної Програми із боротьби та профілактики АЧС на 2017-2022 роки. Для цього Міністерству аграрної політики та продовольства України запропоновано створити Робочу групу до складу якої включити на паритетних засадах представників державних відомств, науковців, бізнесу, громадських організацій та експертів галузі.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій