Перейти до основної сторінки
28 листопада 2016 року, проект Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю харчових продуктів в Україні» презентував європейське законодавство у сфері санітарних і фітосанітарних заходів та настанови з питань експорту до ЄС.
У заході взяли учать представники Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Департаменту організації митного контролю Державної фіскальної служби України, а також представники асоціацій виробників України.
Настанови, призначені для компетентних органів та операторів ринку, стосуються правил ЄС щодо імпорту та транзиту живих тварин і продуктів тваринного походження з третіх країн, а також основних питань, пов’язаних із вимогами до імпорту, новими правилами гігієни та заходами офіційного контролю харчових продуктів.
Попередня
Наступна