• In English
  • ВІДБУВСЯ СЕМІНАР – ТРЕНІНГ З ПИТАНЬ ПРОФІЛАКТИКИ АФРИКАНСЬКОЇ ЧУМИ СВИНЕЙ
    , опубліковано 01 Грудня 2016 року о 00:00

    30 листопада 2016 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області ( м. Вишневе) відбувся семінар-тренінг з питань профілактики африканської чуми свиней.
    Семінар-тренінг проведено за ініціативи Асоціації тваринників України, за підтримки Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та ГО «Асоціація фахівців ветеринарної медицини в Київській області».
    Науковими співробітниками Інституту ветеринарної медицини НААН України (доктор вет. наук Айшпур О., кандидати вет. наук Уховська Т. та Коваленко Г.) були презентовані матеріали щодо епізоотичної характеристики вірусу африканської чуми свиней, методів діагностики та заходів профілактики і боротьби з АЧС. Особливо увагу було звернено на виконання суб’єктами господарювання заходів біобезпеки.
    Представники фармацевтичної компанії KRKA надали учасникам семінару – тренінгу рекомендації щодо підходів до вибору дезінфікуючих засобів найбільш ефективних проти збудника АЧС.
    В роботі семінару прийняли участь спеціалісти (керівники) сільськогосподарських підприємств, що утримують свиней, та фахівці ветеринарної медицини державних установ Держпродспоживслужби області.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій