• In English
  • ВІДБУВСЬ ТРЕНІНГ З НАВЧАННЯ ТА КОРИСНИЙ ОБМІН ДОСВІДОМ ВЕДЕННЯ ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА ТА ВИРОБНИЦТВА В НІМЕЧЧИНІ
    , опубліковано 21 Грудня 2016 року о 00:00

    14 та 15 грудня 2016 року в офісі «Фібл» (м. Київ, вул. Хрещатик, 15, офіс 6) за ініціативою проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства» в рамках Програми про співпрацю Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини відбувся тренінг, під час якого розглянуті наступні питання:
    1. Огляд проекту закону України з точки зору діючого законодавства ЕС.
    2. Положення та постанови про допуск контролюючих органів згідно німецького законодавства та практичне впровадження цих положень в Україні.
    3. Обговорення можливих короткострокових та середньострокових дій щодо забезпечення якості до того, як буде затверджено українську систему контролю з органічного сільського господарства, переробки та торгівлі.
    У заході взяли учать представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, які безпосередньо займаються розробкою законодавчого процесу та працівники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які в майбутньому займатимуться впровадженням та виконанням нормативної документації, в т.ч. працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, а також представники спілки виробників органічних сертифікованих продуктів в Україні.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій