• In English
  • УЧАСНИКИ ТРЕНІНГУ, ЩО ПРОВОДИТЬСЯ В РАМКАХ ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ, ЗДІЙСНИЛИ ВІЗИТ НА МОЛОЧНО-ТОВАРНІ ФЕРМИ КИЇВЩИНИ
    , опубліковано 22 Грудня 2016 року о 00:00

    21 грудня 2016 року учасники тренінгу (державні інспектори Держпродспоживслужби), який проводиться в рамках спільного швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні», здійснила польовий візит на молочно-товарні ферми Київщини.

    Згідно програми польового візиту були відвідані молочні – товарні ферми ТДВ «Терезине» (Білоцерківський район) та ВП НУБіП України Агрономічна дослідна станція» (Васильківський район).

    Учасники тренінгу безпосередньо на виробництві опрацювали процедури контролю виробництва молока на основі оцінки ризиків. Зокрема, були вивчені питання щодо структури молочно-товарних ферм, благополуччя тварин (умови утримання), управління стадом і вирощування телят, годівлі та контролю якості кормів і води, ведення документації, системи управління відходами та ін.

     

    Довідково: Швейцарсько-український проект «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» фінансується Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO), бенефіціаром є Держпродспоживслужба, виконавцем – компанія SAFOSO.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій