• In English
  • ПІД ЕГІДОЮ ФАО (ПРОДОВОЛЬЧА І СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ООН) В М. ТБІЛІСІ (ГРУЗІЯ) ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЛАГОПОЛУЧЧЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН
    , опубліковано 30 Січня 2017 року о 00:00

    25-26 січня 2017 року представник Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Щирова Н.С., в складі делегації з України, прийняла участь в семінарі організованому представниками ФАО (продовольча і сільськогосподарська організація ООН). Місце проведення: м. Тбілісі (Грузія). Були представлені делегації з Молдови, України, Грузії та Вірменії. Семінар проводили представники ФАО та МЕБ. Під час семінару були розглянуті наступні питання:

    Міжнародні аспекти захисту (благополуччя) тварин;

    Умови утримання та транспортування тварин;

    Вимоги міжнародного та Європейського законодавства, що стосуються забою тварин;

    Процеси оглушення та забою тварин (всі можливі ризики).

    Поводження з тваринами в контексті виробництва м’яса та ін.

    Навчання проходило в три сесії.

    У фінальний сесії семінару учасники від кожної країни представили основні законодавчі акти їхніх держав, що регулюють вимоги щодо благополуччя тварин під час їх транспортування та забою, технічного забезпечення підприємств по забою тварин та професійної підготовки персоналу, а також фінанси, технології та ресурси по даним питанням.

    Учасники заходу відзначили високий рівень організації проведення міжнародного семінару, подякували організаторам, керівництву і представникам Грузії  за  надану змістовну інформацію, безцінний досвід, гостинність,  і побажали один одному успіхів у спільній справі.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій