• In English
  • ПЕРЕВІРЕНО СТАН ДОТРИМАННЯ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ПРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
    , опубліковано 16 Лютого 2017 року о 00:00

    Відповідно до розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 30.01.2017 № 23 та рішення колегії Київської обласної державної адміністрації від 02.02.2017 (протокол № 1), які було прийнято в зв’язку з реєстрацією 3-ох випадків спалаху гострої кишкової інфекції серед вихованців навчальних закладів Київської області (Вишгородська спеціалізована школа «Сузір’я», ДНЗ «Сонечко» Броварського району, КЗ КОР «Київський обласний ліцей фізкультури та спорту» м. Біла Церква), спеціалісти Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспожислужби в Київській області в період з 08.02.2017 по 10.02 2017 у складі виїзної робочої комісії перевірили стан дотримання санітарного законодавства при організації харчування у навчальних закладах Київської області.

    Перевірено наступні навчальні заклади:

    1.ЗОШ І-ІІІ ст. с. Данилівка Васильківського району;

    2.Кучаківську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. гетьмана Івана Сулими Бориспільського району;

    3.Щасливський навчально-виховний комплекс Бориспільського району;

    4.ЗОШ № 1 м. Узин Білоцерківського району;

    5.ЗОШ № 4 м. Біла Церква.

    В результаті проведених заходів встановлені окремі порушення санітарного законодавства при організації харчування дітей. Керівників навчальних закладів зобов’язано усунути порушення до 13.02.2017.

    За допущені порушення притягнуто до дисціплінарної відповідальності п’ять посадових осіб.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій