• In English
  • ДО УВАГИ АГРОВИРОБНИКІВ ТА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!
    , опубліковано 22 Лютого 2017 року о 00:00

    15 березня 2017 року в м. Києві, у готелі «Хаятт» відбудеться VI Міжнародного форуму IFC з харчової безпеки на тему: «Управління ризиками в умовах невизначеності».

     

    Форум буде проводитися за ініціативою асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» відповідно до консультативної програма IFC із запровадження стандартів в агробізнесі у Європі та Центральній Азії у співпраці з агентством «AgriEvent».

    Метою Форуму є заохочення харчопереробних підприємств покращити системи харчової безпеки та забезпечення цьому процесу громадської підтримки з боку всіх учасників ринку. Форум є щорічним міжнародним конгресом, який IFC щороку проводить у різних країнах.

    На заході обговорюватимуться кращий світовий досвід, стратегії та передові практики запровадження систем управління безпечністю харчової продукції, конкретні приклади успішної реалізації стандартів підприємствами України та країн регіону.

    До участі запрошуються керівники харчових підприємств України – лідери українського та міжнародного ринків, міжнародних компаній-переробників, а також найбільших роздрібних мереж, представників Уряду, експертних кіл та споживчої спільноти.

    Контактні дані для довідок: 044-236-21-10 (Людмила Криштофік)

    Call Now Button
    Будь в курсі подій