• In English
  • ПРОВЕДЕНО НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ ІНСПЕКТОРІВ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ КИЇВЩИНИ З ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ ТА ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ ВІДЕОФІКСАЦІЇ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ЗАХОДІВ ДЕРЖАВНОГО КОНТРОЛЮ (НАГЛЯДУ)
    , опубліковано 09 Березня 2017 року о 00:00

    На базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (вул. Балукова, 22, м. Вишневе) 07.03.2017 відбувся семінар-навчання на тему: «Дотримання вимог процедур здійснення відбору зразків на виконання Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження».

    Крім того, в рамках пілотного проекту, що виконується на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, щодо впровадження процедур відеофіксації під час здійснення працівниками Держпродспоживслужби заходів державного контролю (нагляду) опрацьовані «Методичні рекомендації фіксування процесу здійснення планового або позапланового заходу державного нагляду (контролю) засобами відеотехніки».

    В семінарі прийняли участь державні інспектори Головного управління та управлінь Держпродспоживслужби в районах (містах) області.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій