• In English
  • 15 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ У М. КИЇВ ВІДБУВСЯ VI МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ IFC З ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ «УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ»
    , опубліковано 17 Березня 2017 року о 00:00

    Організатор форуму: IFC (Міжнародна фінансова корпорація) у співпраці з AgriEvent.

    Мета форуму – заохочення підприємств харчового ринку до удосконалення систем управління безпечністю харчової продукції для створення нових можливостей і розвитку бізнесу: зокрема, підвищення його привабливості для інвесторів, розширення експортних ринків і т. д.

    Основні теми:

    • управління ризиками у ланцюгу постачання харчових продуктів;
    • дії компаній у кризових ситуаціях: комунікації та планування ризиків;
    • стратегії успіху на світовій арені та практичні приклади мінімізації ризиків;
    • можливості IT – рішень і Big Data в управлінні ризиками;
    • як застосувати на підприємстві положення Закону про безпечність та якість продукції, що набувають чинності цього року: практичні поради.

    Програма форуму включала пленарні та інтерактивні сесії, дискусії. Перша частина заходу присвячена глобальним трендам та перспективам в агробізнесі, а також стратегіям мінімізації ризиків.

    На другій частині форуму, протягом трьох сесій, що проходили паралельно, обговорювалися практичні рішення та інструменти з підвищення безпечності харчової продукції:

    • роль інформаційних технологій в управлінні ризиками;
    • ресурси на допомогу підприємствам, які ще не розробили власну систему HACCP або бажають її поліпшити («Посібник IFC з безпечності харчової продукції»: як запровадити у себе систему харчової безпеки);
    • державне регулювання в управлінні ризиками у сфері харчової безпеки.

    В форумі взяли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, генеральний директор ІМК і Президент Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса,  представники Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, топ-менеджери великих компаній – переробників України (МХП), Республіки Білорусь («Туровський молочний комбінат») та Вірменії («Євротерм»), міжнародних та регіональних торгових мереж («Ашан Україна», «Корзинка» Узбекистан та інші), а також міжнародні експерти з Великобританії, Швейцарії та Нідерландів.

    Своїм досвідом роботи із запровадження систем управління безпечністю харчової продукції на підприємствах різних регіонів поділилися також представники IFC та Світового банку, українські та іноземні фахівці.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій