Перейти до основної сторінки
Організатор форуму: IFC (Міжнародна фінансова корпорація) у співпраці з AgriEvent.
Мета форуму – заохочення підприємств харчового ринку до удосконалення систем управління безпечністю харчової продукції для створення нових можливостей і розвитку бізнесу: зокрема, підвищення його привабливості для інвесторів, розширення експортних ринків і т. д.
Основні теми:
Програма форуму включала пленарні та інтерактивні сесії, дискусії. Перша частина заходу присвячена глобальним трендам та перспективам в агробізнесі, а також стратегіям мінімізації ризиків.
На другій частині форуму, протягом трьох сесій, що проходили паралельно, обговорювалися практичні рішення та інструменти з підвищення безпечності харчової продукції:
В форумі взяли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, генеральний директор ІМК і Президент Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса, представники Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, топ-менеджери великих компаній – переробників України (МХП), Республіки Білорусь («Туровський молочний комбінат») та Вірменії («Євротерм»), міжнародних та регіональних торгових мереж («Ашан Україна», «Корзинка» Узбекистан та інші), а також міжнародні експерти з Великобританії, Швейцарії та Нідерландів.
Своїм досвідом роботи із запровадження систем управління безпечністю харчової продукції на підприємствах різних регіонів поділилися також представники IFC та Світового банку, українські та іноземні фахівці.
Попередня
Наступна