• In English
  • ВІДБУВСЯ МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ТВІНІНГ-ПРОЕКТ МЕБ МІЖ БІЛОЦЕРКІВСЬКИМ НАУ ТА VETAGROSUP ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ ОСВІТИ.
    , опубліковано 28 Квітня 2017 року о 00:00

    26 квітня на факультеті ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Діагностика, епізоотологія та зоонозний потенціал лептоспірозу», який проводився в рамках твіннінг-проекту МЕБ між нашим університетом та VetAgroSup для підвищення якості ветеринарної освіти.

    Ректор університету, академік НААН, проф. А.С. Даниленко привітав учасників міжнародного семінару та зупинився на актуальних питаннях сучасного стану ветеринарної служби в Україні.

    Координатор твіннінг-проекту МЕБ академік НААН, проф. М.В. Рубленко висвітлив історію співпраці з університетом VetaAgroSup, розповів про цілі проекту та поділився спільними досягненнями

    У своїх виступах науковці та фахівці охопили широке коло питань діагностики та епізоотології лептоспірозу, зупинилися на заходах боротьби з ним та на профілактиці цього небезпечного зоонозу.

    У семінарі взяли участь працівники центрального апарату Держпродспоживслужби та ветеринарних установ Київської області, вчені науково-дослідних інститутів Національної академії аграрних наук, іноземні партнери із Франції (VetaAgroSup, м. Ліон) та Нідерландів (DG Animal Health), викладачі, магістранти, студенти.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій