• In English
  • ПРЕДСТАВНИКИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
    , опубліковано 03 Травня 2017 року о 00:00

    26-27 квітня 2017 року в м. Києві (вул. Б. Хмельницького, 55, Київська Торгово-промислова палата) в рамках заходів для виробників харчової галузі, які проводило ТОВ «Фортіус Кволіті Груп», прийняла участь заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Щирова Н. С.

    Щирова Н. С. надала відповіді на численні запитання учасників конференції щодо організації державного контролю за безпечністю харчових продуктів, порядку реєстрації операторів харчового ринку та загальних гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами. Учасники конференції та керівництво ТОВ «Фортіс Кволіті Груп» констатували ефективність даного заходу та висловили зацікавленість щодо подальшої співпраці з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області у проведенні конференцій та вебінарів.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій