• In English
  • ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ РОБОТИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА І КВАРТАЛ 2017 РОКУ
    , опубліковано 05 Травня 2017 року о 00:00

    04.05.2017 в м. Білій Церкві (конференц-зал Білоцерківської міської ради) відбулося виїзне розширене засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі – Головне управління Держпродспоживслужби) на тему: «Щодо підсумків роботи Головного управління Держпродспоживслужби, управлінь Держпродспоживслужби в районах (містах) Київській області та підпорядкованих йому установ у I кварталі та завдання на II квартал 2017 року».

    В засіданні прийняли участь члени колегії, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби, в. о. начальника Київської обласної державної лікарні ветеринарної медицини, в. о начальників управлінь Держпродспоживслужби в районах (містах), начальники районних (міської) державних лікарень ветеринарної медицини, директори районних (міської) та міжрайонних державних лабораторій ветеринарної медицини.

    Також в засіданні колегії прийняв участь міський голова м. Біла Церква Дикий Генадій Анатолійович, який звернувся з привітальним словом до учасників колегії, побажав плідної праці та подякував працівників управління Держпродспоживслужби в м. Білій Церкві за співпрацю з міськвиконкомом у забезпеченні епізоотичного, санітарно-епідеміологічного благополуччя міста та вирішення інших питань згідно повноважень Держпродспоживслужби.

    На засіданні колегії були розглянуті питання щодо:

    – епізоотичної ситуації в області та стан забезпечення виконання профілактичних і оздоровчих заходів за І квартал 2017 року;

    – забезпечення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів на території області за І квартал 2017 року;

    – роботи державних лабораторій ветеринарної медицини за І квартал 2017 року та питання щодо реорганізації лабораторної мережі;

    – стану проведення ідентифікації та реєстрації тварин на території області за І квартал 2017 року;

    – стану фінансування органів Держпродспоживслужби та державних установ ветеринарної медицини за І квартал 2017 року, контроль за використанням коштів державного бюджету та інші.

    Крім того, учасники засідання відвідали Білоцерківську міську державну лабораторію ветеринарної медицини з метою вивчення досвіду з проведення акредитації лабораторії відповідно до міжнародного стандарту ISO 17025.

    Після завершення роботи колегії її учасники відвідали найстаріший дендропарк України (заснований у 1788 році) «Олександрія», що в м. Білій Церкві.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій