• In English
  • ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС ЩОДО СИТУАЦІЇ НА ПОЛІГОНІ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ В С. ТАРАСІВКА КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ
    , опубліковано 19 Травня 2017 року о 14:14

    17.05.2017 приміщенні адмінбудівлі сільської ради с. Крюківщина Києво-Святошинського району відбулося позачергову виїзне засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому, за участю громадських активістів, було розглянуто питання щодо запобігання виникнення надзвичайної ситуації на полігоні твердих побутових відходів в с. Тарасівка Києво-Святошинського району. В роботі комісії прийняли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

    Членами обласної комісії з питань ТЕБ та НС по даному питанню було заслухано доповіді начальника Державної екологічної інспекції у Київській області Євгена Білоуса, заступника начальника ГУ Національної поліції у Київській області Романа Козьякова, начальника ГУ ДСНС України у Київській області Василя Слободяника, представника «Укртрансгазу», керівника Києво-Святошинського виробничого управління житлово-комунального господарства та начальника управління Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Акберова Арзу.

    За підсумками позачергового виїзного засідання комісією було визначено ряд заходів щодо запобігання виникнення надзвичайної ситуації на полігоні с. Тарасівка.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій