• In English
  • ФАХІВЦЯМИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИЯВЛЕНО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ НЕДОБРОСОВІСНОЇ РЕКЛАМИ НА ТЕРИТОРІЇ М. БІЛА ЦЕРКВА ТА В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ
    , опубліковано 19 Травня 2017 року о 15:15

    В рамках проведення державного контролю за дотриманням законодавства про рекламу у сфері захисту прав споживачів реклами фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби виявлено розповсюдження на фасаді БК «Білоцерківмаз» (вул. Я. Мудрого, 20, м. Біла Церква, Київська область) зовнішньої реклами «ПП Ларвин. Производитель лечебной косметики. Красота. Здоровье. Молодость», а також реклами в мережі Інтернет на сайті www.parvin.com.ua з порушенням вимог Закону України «Про рекламу».

    В ході зібрання матеріалів справи фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби з’ясовано, що товари, які виробляє ПП «Парвін», згідно наданих висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи, є лише косметичними виробами.

    Тобто, ПП « Парвін» рекламував свою продукцію створюючи хибне уявлення споживачів про товар, що може завдати шкоди особам внаслідок її недостовірності.

    У зв’язку з зазначеним, Головним управлінням Держпродспоживслужби зовнішню рекламу на БК «Білоцерківмаз» (вул. Я. Мудрого, 20, м. Біла Церква, Київська область)  та рекламу в мережі Інтернет www.parvin.com.ua визнано недобросовісною та зобов’язано усунути порушення, в частині надання споживачам реклами достовірної інформації про товар.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій