• In English
  • ПРО ВИПАДОК ЗАГИБЕЛІ РИБИ В Р. ПРОТОКА (М. БІЛА ЦЕРКВА)
    , опубліковано 22 Травня 2017 року о 17:17

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що 21.05.2017 громадськістю м. Біла Церква виявлено масову загибель дорослої риби та малька з невідомих причин в річці Протока (м. Біла Церква).

    З метою встановлення причини масової загибелі риби групою швидкого реагування управління Держпродспоживслужби в м. Білій Церкві було відібрано зразки загиблої риби та зразки води річки Протока та направлено до Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в м. Києві та Київської області для лабораторних досліджень.

    Начальником управління Держпродспоживслужби в м. Білій Церкві видано розпорядження про посилення заходів державного нагляду (контролю) на ринках міста за реалізацією риби та ракоподібних.

    22.05.2015 проведено засідання комісії ТЕБ та НС при Білоцерківській міській раді на якому було розглянуто питання щодо першочергових заходів стосовно ліквідації наслідків даної надзвичайної ситуації.

    Білоцерківським ВП ГУНП України в Київській області винесено інформацію про забруднення р. Протока до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій