• In English
  • СПІЛЬНИЙ ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТ ПРОДОВЖУЄ НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ ІНСПЕКТОРІВ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ
    , опубліковано 23 Травня 2017 року о 16:16

    В рамках спільного швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» 17-19 травня 2017 року у Києві відбувся черговий тренінг, що проводиться з метою підвищення обізнаності важливості застосування «найкращих практик» для виробництва безпечних молочних продуктів.

    В тренінгу прийняли участь державні інспектори Головних управлінь Держпродспоживслужби Вінницької, Київської, Миколаївської, Полтавської, Харківської областей.

    Учасники удосконалили свої навички в методах навчання, отримали оновлені знання щодо ключових аспектів здоров’я тварин, гігієни доїння та безпечності молока (відповідно до законодавства України та ЄС).

    Крім теоретичної частини, відбувся польовий візит на молочно-товарну ферму, де учасники побачили та оцінили сильні сторони та обмеження в застосуванні найкращих практик у виробництві.

    Довідково: Швейцарсько-український проект «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» фінансується Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO), бенефіціаром є Держпродспоживслужба, виконавцем – компанія SAFOSO.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій