• In English
  • ПРОВЕДЕНО ВИРОБНИЧУ НАРАДУ!
    , опубліковано 09 Червня 2017 року о 00:00

    6 червня 2017 року в приміщенні Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації відбулося виїзне розширене засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі – Головне управління Держпродспоживслужби).

    В засіданні прийняли участь члени колегії, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби, в. о. начальника Київської обласної державної лікарні ветеринарної медицини, в. о начальників управлінь Держпродспоживслужби в районах (містах), начальники районних (міської) державних лікарень ветеринарної медицини, директори районних (міської) та міжрайонних державних лабораторій ветеринарної медицини.

    Крім того, в засіданні прийняли участь голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Пряхін Андрій Володимирович та голова Переяслав-Хмельницької районної ради Качкалда Петро Григорович, які звернулися з привітальним словом до учасників наради, побажали плідної праці та висловили слова вдячності фахівцям управління Держпродспоживслужби в Переяслав-Хмельницькому районі за забезпечення стабільного епізоотичного, санітарно-епідеміологічного благополуччя району та вирішення інших питань згідно повноважень Держпродспоживслужби.

    На нараді розглянуті питання щодо:

    – епізоотичної ситуації в області та основні завдання органів Держпродспоживслужби та підпорядкованих державних установ ветеринарної медицини щодо забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території області;

    – проблемних питань, які виникали при проведенні заходів недопущення поширення та ліквідації захворювання на АЧС в СФГ Педченка В.І. (Миронівський район);

    – стану проведення профілактичних заходів та оздоровлення ТОВ «Княжицьке» від лейкозу (Броварський район);

    – проблемних питань та стану підготовки районних лабораторій до проведення акредитації;

    – забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя під час проведення оздоровчої кампанії школярів.

    Також, учасники засідання відвідали Переяслав-Хмельницьку районну державну лабораторію ветеринарної медицини з метою вивчення досвіду з проведення акредитації лабораторії відповідно до міжнародного стандарту ISO 17025.

    Після завершення роботи учасники наради відвідали Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (заснований у 1964 році), що розташований у Переяслав-Хмельницькому районі.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій