• In English
  • ПИТАННЯ ВІДШКОДУВАННЯ МАЙНОВОЇ ШКОДИ (ЗБИТКІВ), ЗАВДАНОЇ ОСОБАМ ВНАСЛІДОК ЗАПРОВАДЖЕННЯ КАРАНТИНУ (КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ) ТВАРИН ЗНАХОДИТЬСЯ НА КОНТРОЛІ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
    , опубліковано 13 Липня 2017 року о 00:00

    За ініціативи заступника голови Київської облдержадміністрації, голови Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Київській облдержадміністрації Письменного О. М. 11 липня 2017 року в приміщенні Київської облдержадміністрації (м. Київ) відбувся обласний семінар – тренінг «Щодо порядку відшкодування майнової шкоди (збитків), завданої особам внаслідок запровадження карантину (карантинних обмежень) тварин або у зв’язку з проведенням процедур і робіт щодо ліквідації особливо небезпечних (карантинних) хвороб (постанова Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2012 р. № 1003) та  порядку використання коштів резервного фонду бюджету (постанова КМУ від 29.03.2002 №415)».

    Метою даного заходу було доведення до всіх органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання, фізичних осіб покрокової процедури підготовки документів та прийняття відповідних рішень щодо відшкодування майнової шкоди (збитків), завданих фізичним та юридичним особам внаслідок запровадження карантинних обмежень або у зв’язку з проведенням робіт по ліквідації африканської чуми свиней в епізоотичних осередках.

    В семінарі прийняли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, керівники районних (міжрайонного, міського) управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та керівники структурних підрозділів Київської облдержадміністрації (департаменту агропромислового розвитку, департаменту з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, департаменту фінансів, департаменту економічного розвитку і торгівлі), керівники відповідних структурних підрозділів районних державних адміністрацій.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій