• In English
  • СПЕЦІАЛІСТИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ТЕХНІЧНОМУ СЕМІНАРІ В РАМКАХ ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ З БЕЗПЕЧНОСТІ МОЛОКА
    , опубліковано 20 Липня 2017 року о 00:00

    У період з 11 по 13 липня 2017 року в м. Києві відбувся технічний семінар в рамках швейцарсько-українського проекту з безпечності молока з метою підготовки фахівців Держпродспоживслужби щодо основних принципів оцінки ризиків у сфері охорони здоров’я тварин, людей та безпечності харчових продуктів.
    У семінарі прийняли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу безпечності харчових продуктів Щирова Н. С. та заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів Ковтун О. А.
    Начальник відділу безпечності харчових продуктів Щирова Н. С. презентувала матеріали щодо результатів навчального візиту до Швейцарії  під час якого вивчалися питання щодо порядку застосування процедур оцінки ризику у сфері безпечності харчових продуктів і здоров’я тварин, а також про роль різних зацікавлених сторін, що беруть участь в цих процедурах в Швейцарії.
    Основна частина семінару була присвячена проведенню реальної якісної оцінки ризику появи ентеротоксинів золотистого стафілококу в пастеризованому молоці, враховуючи шлях ризику розроблений під час попереднього семінару.
    Учасники семінару відпрацювали процес елісітації (синтезу) експертної думки із застосуванням електронної систему голосування Ментиметр.
    Call Now Button
    Будь в курсі подій