Перейти до основної сторінки
На базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 05 жовтня 2017 року відбувся семінар з питань впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, в якому взяли участь представники 95 операторів ринку (м’ясо-, молоко-, рибопереробних підприємств, переробники меду, виробники яйця харчового та продукції з нього), які здійснюють свою діяльність на території Київської області.
Перший заступник начальника Головного управління Тібеж Микола Васильович, акцентував увагу учасників семінару, щодо вимог національного харчового законодавства стосовно впровадження НАССР, гігієнічних вимог та відповідальності операторів ринку за порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.
Практичні рекомендації щодо розробки та впровадження систем, заснованих на принципах НАССР, питання по простежуванності, відклику невідповідної продукції та короткий огляд міжнародних стандартів доповіла міжнародний аудитор, технічний експерт Остапюк Марія Петрівна.
Оператори ринку отримали змістовні відповіді на всі поставлені запитання.
Попередня
Наступна