• In English
  • ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ З ЗАЛУЧЕННЯМ ПОПЕРЕДНЬО НАВЧЕНИХ ТРЕНЕРІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ОРГАНІВ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ
    , опубліковано 09 Жовтня 2017 року о 00:00

    З 03 по 05 жовтня 2017 року на базі готелю «Атмосфера» м. Полтава, в рамках Швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» відбувся тренінг для фахівців територіальних органів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. Метою тренінгу є підвищення обізнаності щодо важливості застосування «найкращих практик» для виробництва безпечних молочних продуктів та застосування сучасного підходу інспектування на всіх етапах молочного ланцюга.

    Учасники відвідали молочно-товарну ферму ПП «Білоцерківська агропромислова група», сімейну ферму родини «Жванко» та пункт закупівлі молока СОК «Молочний Світанок» де мали можливість практично в польових умовах відпрацювати сучасний підхід до інспектування з використання переліків питань для перевірки.

    В зазначеному заході, в якості тренера, прийняла участь представник Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів Ковтун О. А.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій