• In English
  • В М. БІЛА ЦЕРКВА ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ЗАБОЮ ТВАРИН, ЩО УТРИМУЮТЬСЯ В ПІДСОБНИХ ГОСПОДАРСТВАХ НАСЕЛЕННЯ, НА БІЙНЯХ, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ ПІД ДЕРЖАВНИМ КОНТРОЛЕМ
    , опубліковано 09 Жовтня 2017 року о 00:00

    На виконання пункту 3 Протоколу наради з питань підвищення ефективності діяльності Держпродспоживслужби в частині забезпечення належного державного ветеринарно-санітарного контролю (нагляду), що відбулася 14 вересня 2017 року під головуванням Прем’єр Міністра України В. Гройсмана, відповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 26.09.2017 року № 602-111-16/4203 «Щодо проведення громадських слухань» та на виконання доручення Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області від 28.09.2017 року № 1004.3-05/6376 5 жовтня 2017 року у Великій залі Білоцерківської міської ради за адресою: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 15, відбулися громадські обговорення за темою: «Можливість забою тварин, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення, на бійнях, які знаходяться під державним контролем».

    Активну участь у обговоренні взяли начальник Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Вовкотруб Володимир Григорович, начальник Білоцерківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Зінченко Андрій Миколайович, заступники міського голови Гнатюк Валерій Володимирович та Новогребельська Інна Володимирівна, перший заступник Голови Білоцерківської районної державної адміністрації Савчук Юрій Степанович, спеціалісти та фахівці Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, спеціалісти та фахівці Білоцерківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, спеціалісти та фахівці Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини, завідуючі державними лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках м. Біла Церква та Білоцерківського району, адміністрації агропродовольчих ринків м. Біла Церква та Білоцерківського району, оператори ринку Білої Церкви та Білоцерківського району (за видом діяльності: первинне виробництво, роздрібна торгівля), суб’єкти підприємницької діяльності, представники громадськості.

    Всього для участі у громадському обговоренні зареєструвались 67 осіб.

    Результатом проведення громадських обговорень стало прийняття відповідної резолюції, яка буде направлена для подальшого опрацювання.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій