Перейти до основної сторінки
З 03 по 05 жовтня 2017 року на базі готелю «Атмосфера» м. Полтава, в рамках Швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» відбувся тренінг для фахівців територіальних органів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. Метою тренінгу є підвищення обізнаності щодо важливості застосування «найкращих практик» для виробництва безпечних молочних продуктів та застосування сучасного підходу інспектування на всіх етапах молочного ланцюга.
Учасники відвідали молочно-товарну ферму ПП «Білоцерківська агропромислова група», сімейну ферму родини «Жванко» та пункт закупівлі молока СОК «Молочний Світанок» де мали можливість практично в польових умовах відпрацювати сучасний підхід до інспектування з використання переліків питань для перевірки.
В зазначеному заході, в якості тренера, прийняла участь представник Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів Ковтун О. А.
Попередня
Наступна