• In English
  • КОНКУРС МАЛЮНКІВ «ДИТЯЧА МРІЯ» ДЛЯ ДІТЕЙ ПРАЦІВНИКІВ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ТА ПІДПОРЯДКОВАНИХ ЙОМУ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
    , опубліковано 13 Листопада 2017 року о 00:00

    Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая – перше новорічне свято, яке дарує дітям подарунки і відчуття передноворічної атмосфери. Святий Миколай — символ доброго духу, що дбайливо спостерігає за дитиною впродовж року. Якщо дитина робить хороше, — він радіє, якщо погане, — засмучується.

    Існує загадкове повір’я: якщо в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов’язково виконає. Саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.

    Користуючись нагодою, адміністрація Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та Профком працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області запрошує дітей працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та підпорядкованих йому державних установ ветеринарної медицини взяти участь у  конкурсі!

    Конкурсні роботи прийматимуться з 21.11.2017 по 05.12.2017 включно. 11.12.2017 конкурсні роботи будуть опубліковані на сайті та почнеться онлайн голосування. Голосування триватиме до 17 грудня 2017 року включно.

    Переможці конкурсу визначатимуться у трьох вікових категоріях: до 5 років, від 6 до 12 років, від 13 до 18 років. Переможцями Конкурсу визначатимуться перші роботи у кожній віковій категорії.

    Всю інформацію про конкурс малюнків «Дитяча мрія» до Дня Святого Миколая можна знайти тут

    Call Now Button
    Будь в курсі подій