• In English
  • У МІСТІ БІЛА ЦЕРКВА ПРОВОДИТЬСЯ АКЦІЯ ЩОДО ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА РЕЄСТРАЦІЇ ДОМАШНІХ ТВАРИН
    , опубліковано 21 Листопада 2017 року о 00:00

    З метою популяризації правильного поводження з домашніми тваринами відповідно до «Правил утримання тварин», затверджених Рішенням Білоцерківської міської ради від 27 квітня 2017 року № 673-30-VII, Білоцерківська міська державна лікарня ветеринарної медицини (далі – Лікарня) за підтримки Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради (далі – Департамент ЖКГ) з 16.11.2017 проводить акцію з ідентифікації та реєстрації домашніх тварин.

    Ідентифікація та реєстрація тварин здійснюється ветеринарним лікарем методом введення під шкіру транспондера (мікрочипу) з подальшим внесенням номера тварини в Єдину електронну базу чипованих тварин «Animal-id». На реєстрованих тварин їх власнику видається картка реєстрації, де вказується реєстраційний номер тварини (ідентифікаційний номер мікрочипу) та всі відомості про тварину.

    Крім того, Лікарня відповідно до угоди з Департаментом ЖКГ здійснює у місті відлов та стерилізацію бездомних тварин, прибирання та кремацію трупів загиблих тварин. Зазначені роботи проводяться за рахунок коштів місцевого бюджету.

    Спеціалісти лікарні систематично ведуть просвітницьку діяльність. Регулярно в місті розклеюються та подаються в газети оголошення про щеплення тварин, листівки про небезпеку інфекційних захворювань.                    У 2017 році було написано п’ять статей, які прийняли до друку 19 періодичних видань.

    Лікарня щодня з 8 до 17 год. в приміщенні за адресою: вул. Товарна, 27, м. Біла Церква проводить безкоштовні щеплення собак та котів проти сказу та чипування собак. Розпочато ревакцинацію тварин проти сказу, щеплених в 20152016 роках. Телефони для довідок:(04563) 6-10-23; 6-53-34.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій