• In English
  • 27 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ ВІДБУЛАСЯ ЗАПЛАНОВАНА ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО МІСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВОВКОТРУБА В.Г. З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВОЛОНТЕРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ТА ВОЛОНТЕРАМИ МІСТА
    , опубліковано 04 Грудня 2017 року о 00:00

    27 листопада 2017 року в приміщенні Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини відбулася запланована зустріч начальника Білоцерківського міського управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Київській області Вовкотруба В.Г. та спеціалістів Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини з представниками волонтерських організацій та волонтерами міста.

    На зустрічі обговорювались питання повторного щеплення проти сказу безпритульних собак , що були стерилізовані в 2015-2016 роках. Основним питанням, на яке ставив акцент Вовкотруб В.Г. стало зрізання бирок у стерилізованих собак, що призводить до неможливості ідентифікації та 100% ревакцинації вищезгаданих тварин.

    Також був обговорений план роботи на 2018 рік щодо відлову та стерилізації безпритульних собак та можливість розроблення аналогічної програми для кішок.

    Не обійшли стороною і такого важливого для міста Біла Церква питання, як будівництво притулку для тварин.

    На зустрічі волонтерам  для розповсюдження серед населення було передано листівки з інформацією про щеплення тварин проти сказу та ідентифікації шляхом вживлення  мікрочипу домашнім собакам, а також висвітлення небезпеки захворювання на сказ тварин та людей.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій