• In English
  • УВАГА!!! РОЗПОЧАЛОСЯ ОН-ЛАЙН ГОЛОСУВАННЯ ЗА КОНКУРСНІ РОБОТИ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ «ДИТЯЧА МРІЯ» ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
    , опубліковано 11 Грудня 2017 року о 00:00

    З 21.11.2017 по 05.12.2017 включно діти працівників Головного управління та підпорядкованих йому державних установ ветеринарної медицини, аби взяти участь у конкурсі, надіслали нам безліч малюнків. Тепер настав час розпочати он-лайн голосування за найкращий малюнок.

    11.12.2017 починається он-лайн голосування за конкурсні роботи учасників конкурсу малюнків «Дитяча мрія» до Дня Святого Миколая. Голосування триватиме до 17 грудня 2017 року включно.

    Запрошуємо Вас, допомогти Миколаю обрати переможця: голосуйте за конкурсні роботи, які до вподоби Вам.

    Переможці конкурсу визначатимуться у трьох вікових категоріях: до 5 років (включно), від 6 до 12 років (включно) та від 13 до 18 років. Переможцями Конкурсу визначатимуться перші роботи у кожній віковій категорії.

    Всю інформацію про он-лайн голосування за конкурсні малюнки «Дитяча мрія» до Дня Святого Миколая Ви можете знайти за посиланнями, відповідно до вікових категорій:

    1. до 5 років (включно);
    1. від 6 до 12 років (включно);
    1. від 13 до 18 років.

    Отож, до справи!

     

    У разі відображення тексту при он-лайн голосуванні за конкурсні малюнки «Дитяча мрія» англійською  мовою Вам необхідно скористатися інструкціями на вибір:

    • відео інструкція тут;
    • текстова інструкція тут.
    Call Now Button
    Будь в курсі подій