• In English
  • УВАГА!ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!
    , опубліковано 22 Березня 2018 року о 00:00

    До Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області надходить численна кількість скарг споживачів на неналежну якість товарів придбаних у Інтернет – магазині «MELON» http://melon.com.ua/ , що знаходиться за адресою: Київська область, м. Славутич, вул. Чернігівська, 12, продавець – Кочеров Максим Сергійович.

    Фахівцями Головного управління встановлено, що продавець товару не є зареєстрованим суб’єктом господарювання. У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відсутні відомості про вказану особу.

        Інтернет – магазин «MELON» за вище вказаною адресою відсутній.

    Відсутність інформації про суб’єкта господарювання та його місце здійснення господарської діяльності суб’єктом господарювання унеможливлює проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) Головним управлінням.

    Згідно статті 5 Закону України «Про захист прав споживачів», захист прав споживачів здійснюють центральний орган виконавчої влади, що формує та забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту прав споживачів, центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів, місцеві державні адміністрації, інші органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування згідно із законом, а також суди.

    Стаття 16 Цивільного Кодексу України (далі – ЦКУ) визначає способи захисту цивільних прав та інтересів судом. Частиною 1 цієї статті встановлено, що кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

    Суд може захистити цивільне право або інтерес іншим способом, що встановлений договором або законом чи судом у визначених законом випадках.

        Просимо споживачів бути уважними, не придбавати товари у неперевірених Інтернет – магазинах та не здійснювати передплат за замовлені товари!!!

        Якщо продавець відмовляється надсилати товар без передплати – ОБЕРІТЬ ІНШИЙ ІНТЕРНЕТ – МАГАЗИН!!!!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій