• In English
  • У ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
    , опубліковано 26 Березня 2018 року о 00:00

    04 квітня 2018 року набере чинності Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» (далі – Закон).

    У зв’язку із вищезазначеним, за ініціативи центрального апарату Держпродспоживслужби наразі проводяться навчання державних інспекторів територіальних органів щодо порядку застосування Закону. Відповідний семінар 23.03.2018 відбувся на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (м. Вишневе, вул. Балукова, 22).

    У семінарі прийняли участь керівники та спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби Київській області та Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, всього – 97 чоловік.

    Фахівці центрального апарату Держпродспоживслужби – заступник начальника управління – начальник відділу державної інспекції управління державного контролю Держпродспоживслужби Юрій Перегінець та завідувач сектору з оцінки ризиків управління державного контролю Оксана Борейко висвітлили основні положення Закону та принципи його застосування, відповіли на запитання учасників семінару.

    Крім того, у семінарі прийняли участь Генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Микола Мороз, керівник експертної групи у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Наталія Щирова.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій